F

FLOWERBOMB-COLLECTIE

VERHAAL VAN FLOWERBOMB

Bij de ontwikkeling van de Flowerbomb-geur wilden Viktor & Rolf iets nieuws creëren. Ze droomden van een geur met de kracht om een positieve boodschap uit te dragen.
Een overvloed aan bloemen als wapen om schoonheid en fantasie in de wereld te verspreiden en om het negatieve positief te maken.

COLLECTIE

FLOWERBOMB EAU DE PARFUM

Flowerbomb Eau De Parfum,de bloemenexplosie van Viktor & Rolf: een uitbarsting van sensaties en frisse golven met ontelbare lichtfacetten, om het leven te vieren als een utopie.

Flowerbomb Eau de Parfum opent met subtiele akkoorden van bergamot, wat leidt tot het hart van een prachtige bloemenexplosie, bestaande uit rozen-, jasmijn- en freesia-akkoorden. Patchouli, vanilla & praline vormen de basisnoten van het parfum en maken van Flowerbomb een echte verslaving.

RUBY ORCHID

Flowerbomb Ruby Orchid, een bloemig en opulent eau de parfum met een oneindig spoor.

FLOWERBOMB NECTAR

Flowerbomb Nectar is een sensuele interpretatie van het florale boeket van Flowerbomb met meer intense ondertonen.

De delicate florale basis van de Flowerbomb-familie is gemengd met een explosief buskruitakkoord
– wat een unieke indruk geeft en een spoor van rokerige en metaalachtige noten achterlaat – onmiskenbaar gehuld in de ontluikende identiteit van Flowerbomb.

FLOWERBOMB DEW

Flowerbomb Dew Eau de Parfum van Viktor&Rolf is een olfactieve ervaring, die de zintuigen betovert, met als steringrediënt een roos die groeit in water en doordrenkt is met transparante dauw. Voor een geur die smelt als water op je huid.

Flowerbomb Dew verspreidt zich met sprankelende en heerlijke topnoten van peer-akkoord en bergamot-essentie. De Eau de Parfum opent zachtjes met een bloemig en sensueel hart, dat wordt geaccentueerd door de verslavende nuances van iris, muskus en ambrette-zaad absolute.

FLOWERBOMB MIDNIGHT

Flowerbomb Midnight is het mysterieuze facet van Viktor & Rolf's Flowerbomb-geur:
betoverend en boeiend, deze eau de parfum voor vrouwen viert middernacht, een moment van transformatie waar vrouwen zich kunnen losmaken en hun sensualiteit laten exploderen.

Flowerbomb Midnight is een bloemig parfum, een olfactorische bom van sensualiteit ontworpen rond de nachtbloeiende jasmijn.

BODY CREAM

Flowerbomb Bomblicious Voluptuous Body Cream is een lotion met een textuur die uitnodigt tot ultieme verleiding.

BODY LOTION

De geparfumeerde bodylotion Bomblicious van Flowerbomb is een zachte, sensuele vloeibare lotion die over het lichaam glijdt.

DOUCHEGEL

De geparfumeerde douchegel Bomblicious is als een roos vol verlangen.

FILM

OVERVLOED AAN BLOEMEN

DE MAGISCHE KRACHT VAN BLOEMEN

Flowerbomb is een explosief floraal boeket. Onverwacht. De geur van duizenden bloemen zorgt voor een uiterst vrouwelijke, heerlijke en sensuele geur.

Een boeket van tientallen cattleya’s, honderden Arabische jasmijnbloemen, duizenden fresia's en miljoenen rozenblaadjes verrijkt met een verslavende geur van patchoeli en vanille. Deze iconische geur is gecreëerd door de parfumeurs Olivier Polge, Carlos Benaim en Domitille Berthier.

DE WENS VAN EEN OOGVERBLINDENDE SCHOONHEID

Voor Viktor&Rolf wordt een geur gecreëerd zoals een haute-couturecollectie.
Daarom is het geen verrassing dat het modehuis besliste om zijn eerste vrouwelijke geur te lanceren,
ook Flowerbomb genoemd, tijdens zijn modeshow voor de lente-/zomercollectie 2005.

Net zoals mode, kan het merk Viktor&Rolf met de geur al zijn creativiteit tonen en zijn eigen visie op mode verdedigen. Een oogverblindende en krachtige schoonheid die steeds blijft verbazen.

EEN SPRANKELEND EN FRUITIG FLORAAL SIGNATUUR

Dankzij de frisse vernieuwing van Flowerbomb, wordt het florale signatuur van Bloom nog luchtiger met een bloemig briesje geleid door de delicate geur van
sprankelende granaatappel. De houtachtige tonen van patchoeli versterkt door muskusachtige vanille geven de geur een extra laagje sensuele
complexiteit, wat Flowerbomb zo succesvol heeft gemaakt.

Een contrasterende en verleidelijke alchemie die in het voorbijgaan vele harten zal veroveren.

FLOWERBOMB NECTAR

DE DIAMANTEN GRANAAT OVERTREFT ZICHZELF

Flowerbomb Nectar is een nieuw hoofdstuk in het Flowerbomb-verhaal: een sensuele en intense versie van de iconische geur, die tot in het hart van het florale boeket rijkt.

Met een kleiner silhouet en scherpere lijnen die de intensiteit van zijn krachtige geur weerspiegelen, zet Flowerbomb Nectar de traditie van de iconische flacon verder.

EEN VERSLAVEND, GECONCENTREERD ELIXIR

Fruitige en sprankelende hoofdnoten met absolue van zwarte bessen en een bergamotmix exploderen met de rokerige buskruitnoot. In het hart van deze bloemen ligt een verslavende en vrouwelijke bloemenlikeur, versterkt door deze infusie.

Het florale signatuur van Flowerbomb: de honingzoete florale geur van oranjebloesemabsolue en de likeurnoten van osmanthusabsolue zijn subtiel verheven met de warme noten van vanille, amber en benzoë als basis – wat een sensuele touch geeft.

Other fragrances

Bonbon

Bonbon Eau de Parfum,
een tijdloos gevoel
dat uitnodigt tot een puur en absoluut
streven naar plezier.

ONTDEK BONBON

Spicebomb

Spicebomb Eau de Toilette, de mannelijke geur van Viktor & Rolf, is een cocktail van verleiding, ontwikkeld met finesse.

ONTDEK SPICEBOMB